Dinar isti i posle praznika

Dinar će i posle uskršnjih praznika, u utorak, 22. aprila, imati istu vrednosti kao i prethodnih sedam dana, od 115,5111 dinara za jedan evro po srednjem kursu.
Dinar će i posle uskršnjih praznika, u utorak, 22. aprila, imati istu vrednosti kao i prethodnih sedam dana, od 115,5111 dinara za jedan evro po srednjem kursu.

Centralna banka je danas na deviznom tržištu kupila 10 miliona evra, kako bi sprečila prekomerne dnevne oscilacije kursa. Od početka godine NBS je kupila ukupno 130 miliona evra i prodala 820 miliona evra.

Srpska valuta će u utorak biti 0,4 odsto jača prema zajedničkoj moneti evrozone nego pre mesec dana, a 3,6 odsto slabija nego pre godinu dana. Indikativni kurs dinara prema dolaru je bez promene i iznosi 83,4618.

Dinar je prema dolaru jači 0,6 odsto na mesečnom nivou, a 2,2 odsto na godišnjem.

Najniža vrednost kursa dinara prema evru ove godine bila je 7. februara, kada je srednja vrednost iznosila 116,1253 dinara za jedan evro, a najviša 1. januara, kada je bila 114,6421 dinar za jedan evro.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.