Navijači Crvene Zvezde skandirali Ratku Mladiću!

17
26

Novi Pazar – Skandalozna situacija zabilježena je na meču izmjeđu Novog Pazara i Crvene Zvezde, kada su gostujući navijači skandirali ratnom zločincu Ratku Mladiću!

Utakmica je počela u 16:00h, trenutni rezultat je 0:1, koji je na snazi još od 17. minute, kada je kapiten Crvene Zvezde Nenad Milijaš pogodio iz slobodnog udarca. Također, gosti su imali i jedanesterac, ali je golman “Plavih” odbranio Lazoviću.

 


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

17 KOMENTARI

  1. Ovom bih Samiru porucio, da cita malo vise literaturu, koju su pisali akademici bosnjaci, jer nasa je historija krivotvorena, jer su nam je krojili i pisali nebosnjaci.Jadan je onaj musliman ili hrvat koji se je borio u redovima cetnika.To se je desavalo u svim ratovima, zarobis ljude i onda ih tjeras, ispred sebe, kao zivi stit ili pod upotrebom pijetnje, da nesmije pobjec, jer ce mu pobit familiju.Tako da nemoj te to uzimat za relevantne podatke ili ciste dezinformacije, lazi, koje se namjerno plasiraju javnosti.

  2. Samo bih pokusao da ispravim ovog neukog Jakova. Mi smo bosnjaci Ilirskog porijekla, mi nismo slavi. To nije isto porijeklo. Vi ste nama samo komsije i to u vecini slucajeva(bar tako se je do sada pokazalo) slabi komsije. Molim Alaha da vam otvori oci i da vas popravi, jer to bi bilo prije svega, za vas dobro, a i za sve one koji dijele suzivot sa vama, na ovim prostorima.

  3. Mlado i neizivljeno. Em radni dan, em nije crveno slovo a oni na utakmici. Za ovaj mladez su njiva i stala jedini lek od kakvog mladica,orica,muftije… Povratak na njivu,livadu i sumu jedino decu moze spasiti od svega ovog sto citamo I gledamo.

  4. Nikad mi nije bilo jasno zašto ovi naši Bošnjaci toliko vole Tursku ?!?! Šta vas to sem vere koju su vam nemetnuli veže? Vi ste Sloveni, ne govorite turskim jezikom, nemate turska prezimena… sada još prizivate ovde tu Tursku i mašete njihovim zastavama… Turska je daleko, ljudi…

    Inače, što se tiče skandiranja, ti navijači su uglavnom polupismeni i frustrirani debili koji svoje komplekse leče na stadionima.

    Da se ja pitam, ja bih svaki stadion odmah zatvorio na nekoliko godina čim se pomene bilo kakvo vređanje… Skandiraš “ovo je Turska”, kraj utakmice, klub u 5. ligu… skandiraš “Nož ćica Srebrenica” kraj utakmice, klub čiji navijači su skandirali u 5.ligu i kazna od 1.0000000000…

    Za par godina se ovakve stvari ne bi dešavale, a konačno bismo mozda i mogli da gledamo normalan fudbal… ovako debili sve pretvore u sprdačinu i sve izgubi smisao…

    Ok ne volimo se, pravili smo sr*anja jedni drugima, i ne moramo da se volimo, ali možemo da se poštujemo i uvažavamo jedni drugi.

  5. Nerazumem zasto je skandal u drzavi Srbiji skandirati generalu Ratko Mladicu,koji je branio Srpski narod od mudzahedina i talibana.

    • Iskreno, istoriski je fakt da su medju cetnicima bili i pripadnici Bosnjackog i Hrvatskog naroda, bilo je nekoliko Slovenackih cetnickih brigada i jos je bilo par Makedonskih centiskih jedinica. To je smao u ratu od 1941-1945, a sto se tice cetnickih jedinica prije Balkanskih Ratova i za vrijeme njih, onda su cetnici bili skoro multinacionalna vojska! Mustafa Golubic i Mirza Humo su bili cetnicki dobrovoljci u Prvom i Drugom Balkanskom ratu, i u prvom Svijetskom. Posle su postali komunisti i partizani u Drugom Svijetskom ratu. Prema tome nije tacno kad kazes “svaki cetnik je Srbin”!! Nimalo tacno uzimajuci u obzir da su za vrijeme Drugog Svijetskog u partizanskim jedinicama Srbi bili vecina, i vecina zrtava NOP-a.

  6. ovo su unucad onih cetnika sto su kidisali na glavni grad Republike Sandzaka 41 i 43-ce pa nemoze stoka da se pomiri stim da ga nisu tada “pocistili” od bosnjaka pa danas u svakom pogledu nebirajuci sredstva ugrozavaju i omalovazavaju bosnjake ! nazalost i kroz Fudbal !za ovo su najvisi krivci Rasim i Suljo sto nemaju jacinu karaktera i rijeci !samo gledaju da njima bude dobro. Uzivaj narode vi ste birali sad gledajte !!!

  7. Taman su pogodili kada mogu rasimaga da brani ratka a suljaga savu svetog im:-)sto da oni nemogi,bog im dao taman su pogodili,podrzavam i njih i zandarmeriju ;-)udri te bre:-P Jesmoli birali,jesmo,izabrali,jesmo,e sada sutite trpite i ucite,zovte sulja da se oglasi ,kada jeu pitanju fotelja ,peva..jedan dan lize sto pljune,drugi dan pljuje pa ce sutra da lize:-) srecno ljudi :-*

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.