GUZA ZA KOJOM JE ODLEPIO CEO SVET: Ima 1,3 miliona pratilaca na Instagramu (FOTO) (VIDEO)

- Ne volim da vežbam u javnim, krcatim teretanama, jer me gledaju gde god da uđem - izjavila je nedavno Džen Selter (20) vlasnica najbolje pozadine na svetu, koju "prati" čak i Rijana

  • 23

Njujorčanka Džen Selter (20) postala je prava Internet atrakcija, nakon što je na Instagramu objavila fotografije svoje zgodne zadnjice i to sve dok vežba u teretani i izvodi zahtevne jogističke položaje.

Pored zavidne brojke od 1,3 miliona pratilaca na Instagramu, ova lepotica je uspela među svoje fanove da uvrsti i Rijanu i brojne sportske zvezde.

Hiljade njih smatra mlađanu Džen "sportskom inspiracijom", a samo jedna među sijaset fotki njene pozadine iman i više od 80.000 lajkova.

- Ne volim da vežbam u javnim, krcatim teretanama, jer me gledaju gde god da uđem - izjavila je nedavno Džen dodajući da ne voli da privlači pažnju gde god se pojavi.

Selter nema dečka i živi sa svojom majkom na Aper Vest Sajdu. Ide na časove kozmetologije dok radi u kacelariji plastičnog hirurga i u teretani.

(Tlegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bolest

    4. januar 2014 | 00:03

    Ne voli da ide u javne teretane,a voli da kaci slike na drustvenim mrezama

  • milos

    3. januar 2014 | 22:25

    danas svaka 2. zenska ima dobro dupe i sise, tako da nista posebno, bas me zanima da li plasticni hirurg ima neke veze sa tim...

  • CZBG

    3. januar 2014 | 21:09

    a jao,svaka ti časr

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA