Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 27.12.2013.
14:05
Z. M. - Vesti A

Srbin kasapio rasipnu ženu u Gracu

Srbin (45) krvavo je završio svađu sa 29-godišnjom suprugom posle svađe zbog nerazumnog prazničnog trošenja na katoličko Badnje veče u Gracu. On je uhapšen nakon što je jurio kroz garažu tržnog centra i sekao, a žena je operisana zbog serije povreda.

Supružnici se i ranije svađali zbog preterane potrošnje prilikom kupovine

Srpski supružnici našli su se oko podneva u garaži šoping centra, a muž je nameravao da je spreči da potroši previše, zbog čega su se ranije često svađali.


Prolaznici su potom primetili kako muškarac keramičkim nožem, dugim oko 15 centimetara, seče i ubada ženu.


Kada je Srbin primetio svedoke on je pokrenuo automobil, i sa ženom na suvozačkom mestu uputio se ka izlazu iz garaže.

Zabrana prilaska

Srbinu je policija ranije izrekla zabranu prilaska i pristupanja zajedničkom stanu. Zbog toga, naveo je Vinkler, muškarac se našao sa suprugom u šoping centru, kako bi je sprečio da kupuje skupe proizvode. Zbog toga je završio u pritvoru.

Međutim, nakon 150 metara je stao, i u tom trenutku je žrtva izašla iz kola i pokušala da pobegne. Svedoci kažu da je tada krenuo za njom i još nekoliko puta ubo i zasekao ženu.


Očevidac koji je kolima naišao u pravcu automobila osumnjičenog, video je novi napad, što je navelo Srbina da odustane od novih nasrtaja na ženu i da pobegne iz garaže. Dvojica prolaznika su se potom odlučila da krenu za njim i automobilima su ga sledili do sledećeg šoping centra, ali su ga usput izgubili iz vida. Policija je posle toga uhapsila Srbina kod šoping centra Vest. Žena sa ubodima i posekotinama lica i vrata, kao i stomaka, morala je pod hitno da bude operisana u LKH u Gracu. Kako je saopšteno iz te ustanove ona je sada van životne opasnosti. Pomahnitali suprug je takođe zadobio posekotine na ruci i ruke i morao je kod lekara.


Prema izveštaju policije, supružnici žive u Austriji već 11 godina i često su se svađali zbog nesporazuma oko novca. Tokom saslušanja, kaže Harald Vinklera iz kriminalističke službe Štajerske, Srbin je priznao napad, ali je tvrdio da nije nameravao da ubije suprugu i da je svađa izbila oko previše potrošenog novca u šopingu.

POVEZANE VESTI

Petak 27.12.2013. 22:09
Užas....Dakle ovom Srbinu je od ranije bila izrečena kazna zabrane prilaska zajedničkom stanu...?! SIGURNO ZATO JER JE BIO MIRAN...DOBAR...TOLERANTAN...?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online