Longchamp: Torbe za proljeće 2014. u rukama Alexe Chung

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 27.11.2013.

2

Kampanja je posebna i po tome što slavi 20. rođendan Longchampovog najbolje prodavanog proizvoda - torbe Le Pliage

Alexa Chung je i dalje It djevojka, figura s kojom svi žele surađivati. Stoga nikoga ne bi trebalo iznenaditi da je na mjestu zaštitnog lica luksuzne kuće Longchamp zamijenila Coco Rochu.

Engleska TV zvijezda, model i svojevrsna ikona stila dala je najbolje od sebe u kampanji za proljeće/ljeto 2014., a predstavljanje vizuala stiglo je tik nakon što je nedavno proslavila svoj 30. rođendan. Marie-Sabine Leclercq iz Longchampa otkriva kako su se odmah 'skužili' s Alexom te uvažili sve njene sugestije. "Na snimanju se javila nevjerojatna sinergija cijelog tima, a Alexa nas je oduševila energijom i svježim idejama. Bilo je to zbilja nezaboravno iskustvo", izjavila je Marie-Sabine.

Kampanja je snimana u mondenom Saint-Tropezu, za fotografiju se pobrinuo Max Vadukul, a za styling Alexis Roche. Kampanja je posebna i po tome što slavi 20. rođendan Longchampovog najbolje prodavanog proizvoda - torbe Le Pliage. Vizuale prati i kratki promotivni filmić s potpisom Jean-Françoisa Juliena. Kampanju pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAAlexa ChungLongchampMarie-Sabine LeclercqMax VadukulAlexis RocheLe PliageJean-François Julientorbe




Povezano