Sutra sajam zapošljavanja u Zemunu

U Domu vazduhoplovstva u Zemunu sutra će biti održan sajam zapošljavanja.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 27.11.2013.

12:40

Default images

Kako je saopštila Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ), na sajmu će 21 poslodavac ponuditi oko 100 različitih radnih mesta.

U ponudi će biti radna mesta za medicinske sestre, negovateljice, socijalne radnike, mašinske i elektro inženjere, limare, grafičke tehničare, poljoprivredne inženjere i tehničare, komercijaliste, knjigovođe, prevodioce, marketing analitičare, krojače, ugostiteljske radnike, kuvare i barmene.

Na štandu beogradske Filijale NSZ, nezaposleni će dobiti sve potrebne informacije o uslugama i programima NSZ kao i stručne savete i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Organizatori sajma su Služba Zemun beogradske Filijale NSZ i Gradska opština Zemun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

17 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: