Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Tamara Dragičević kao LMFAO - Pokazala sam svoju muževnost! (Foto)

Tamara Dragičević, pobednica prve epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato", do sada se uspešno snašla u ulogama Lejdi Gage i Severine. Međutim, u subotu je čeka nešto potpuno drugačije: naći će se u koži muškarca!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Tamara Dragičević kao LMFAO - Pokazala sam svoju muževnost!  (Foto)



Tamara će prvi put biti muškarac, i to ne bilo kakav muškarac, nego član grupe LMFAO koji je vrlo progresivan i eksplicitan u svojim nastupima. Međutim, ona uopšte nije zabrinuta, već upravo obrnuto. 

"Svaki novi zadatak je novi izazov i volim kada mogu da pokažem nešto novo. Bilo mi je malo teško da naučim sav onaj tekst, ali nekako sam se izborila!"

Svidelo ti se da budeš plavuša, kako ti se dopalo da budeš muškarac? 

"Dopada mi se sve sto je drugačije, nepredviđeno, što se ne podrazumeva i volim da nastup bude živ, brz i atraktivan u kakvoj god ulozi se našla, muškarca, žene, zabavnjaka, narodnjaka ili repera!" 


Foto: prva.rs

Opet ima puno đuskanja, da li priželjkuješ neku baladu ili malo mirniju koreografiju?

"Neeeeee, jer se tada mnogo više paznje obraća na pevanje, a ja sam glumica, a ne pevačica i volim od nastupa da napravim predstavu propraćenu pevanjem, kada je to moguće!" 

Da li su ti se dopali novi trbušnjaci?

"Oooooo da,da!! Ja sam insistirala na njima, daju neku posebnu draž, kao i dlake na grudima i bradica!"         

Iako smo već videli da si pravi profesionalac kada je posao u pitanju, pevač se vrlo muški ponaša na sceni (hvatanje za prepone) kako si to preživela?

"Jaaaaao, pa ja mislim da sam na taj detalj zaboravila, a možda i nisam, ne sećam se više! Ali sam se trudila da budem muževna! I preživela sam, da ne kažem uživala, ali mi je bilo zabavno. Kad sam na fakultetu glumila muvu i pauka to je moju klasu jako zabavilo, ovo je za mene zaista bio jednostavan zadatak u poređenju sa time!"


Foto: prva.rs

Kako se provodiš u emisiji, ekipa, šminkanje, da li je naporno...?


"Meni je jako zabavno, uživam na snimanju i ludo se provodim! Naravno da smo svi pomalo umorni i da nemamo baš mnogo vremena između nastupa, ali svi daju svoj maksimum i uživaju u zadacima. To se i vidi i zato uživam kada završim nastup i gledam ostale učesnike."

Autor: T.I.
Izvor: prva.rs
foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>