TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Željko Šašić kao Lukas, Sneki kao Viktorija! (FOTO)

Ivan Ivanović je na Tviteru otkrio koje će uloge imati neki od učesnika popularnog šoua, a mnoge je šokiralo to što će se Šašić naći u koži svog suparnika Ace Lukasa, koji je sada u braku sa pevačevom bivšom ženom Sonjom

  • 3

Ovonedeljne uloge takmičara emisije "Tvoje lice zvuči poznato" su malo drugačije raspoređene od ovih na slici, a Ivan Ivanović je svim ljubiteljima ovog muzičkog formata otkrio koje će likove poznati imitirati u nekoj od narednih epizoda.

Član žirija na svom Twiteru je obelodanio šta će publika gledati u narednim epizodama ove popularne emisije, a na slici su se našla prva četiri učesnika: Sara Jovanović sa maskom Britni Spirs, zatim Boris u ulozi Elvisa Prislija, dok je rokerku Viktoriju odglumila dugonoga Sneki, a specijalan i ne tako lak zadatak imao je Željko Šašić, koji je morao da uđe u kožu svog supranika Ace Lukasa, koji se oženio Šašićevom bivšom ženom Sonjom.

Verni gledaoci kraj malih ekrana treću epizodu "Tvoje lice zvuči poznato" moći će da prate na kanalu TV "Prve" u subotu u 21 sat, gde će i ovog vikenda poznati demonstrirati svoje talente, dok će najboljeg birati stručni žiri, sa specijalnim gostom Miroslavom Ilićem.

U sledećoj, trećoj emisiji, očekuju nas sledeće transformacije: Željko Šašić kao Željko Bebek, Boris Milivojević kao Tina Tarner, Sara Jovanović kao Milan Stanković, Skaj Vikler kao Gru, Tamara Dragičević kao LMFAO, Sneki kao Ajs Nigrutin, Goca Tržan kao Džej, Aleksa Jelić kao Miroslav Ilić, Knez kao Džiboni i Ana Kokić kao Psaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA