Uređenje doma

Dvanaesti dečiji sajam u Beogradu

Dvanaesti po redu Dečiji sajam održaće se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 01. do 03. novembra 2013. godine.

Četvrtak, 26.09.2013.

11:45

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dvanaesti deciji sajam u Beogradu Pored velikog broja izlagaca koji ce predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene malisanima, posetioci sajma moci ce da uzivaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu. Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 m2, najnovije popularne igrice, zatim druzenje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Deca i roditelji moci ce da se upoznaju i sa casopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmladje, vrticima, skolama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima. Veliko interesovanje prethodnih godina izazvali su besplatni edukativni programi i predavanja strucnjaka iz razlicitih oblasti vezanih za pravilan rast i razvoj dece. Po tradiciji, posetioce pored besplatnog ulaza na dvanaesti Campina Puddis Deciji sajam ocekuju i nagradne igre kojima se malisani najvise raduju. Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moci ce da vide i dobiju informacije o velikom broju decijih brendova i usluga namenjenih kako najmladjima, tako i celoj porodici, a moci ce i da iskoriste i kupe odredjene proizvode po specijalnim popustima. I ovaj dvanaesti Campina Puddis Deciji sajam i sajam za bebe podrzali su Skupstina grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i deciju zastitu, a organizatori zajedno sa sponzorima manifestacije – Frikom, Bekutan, Pavlogal pripremaju ocekivano odlicnu zabavu svima koji vec tradicionalno u velikom broju posecuju ovu manifestaciju. Super zena Dvanaesti po redu Deciji sajam odrzace se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 01. do 03. novembra 2013. godine. Najlepsoj manifestaciji namenjenoj za roditelje i decu blizi se pocetak.

Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma moći će da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu. Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 m2, najnovije popularne igrice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Deca i roditelji moći će da se upoznaju i sa časopisima i knjigama za decu i roditelje, radio i TV programima za najmlađe, vrtićima, školama stranih jezika, horovima, dramskim grupama, sportskim i rekreativnim programima. Veliko interesovanje prethodnih godina izazvali su besplatni edukativni programi i predavanja stručnjaka iz različitih oblasti vezanih za pravilan rast i razvoj dece.

Po tradiciji, posetioce pored besplatnog ulaza na dvanaesti Campina Puddis Dečiji sajam očekuju i nagradne igre kojima se mališani najviše raduju. Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će i da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.

I ovaj dvanaesti Campina Puddis Dečiji sajam i sajam za bebe podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta, Sekretarijat za obrazovanje i dečiju zaštitu, a organizatori zajedno sa sponzorima manifestacije – Frikom, Bekutan, Pavlogal pripremaju očekivano odličnu zabavu svima koji već tradicionalno u velikom broju posećuju ovu manifestaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare