Kačavenda opustošio šoping centar u Solunu!

Vladika Kačavenda pustošio je tržne centre po Solunu, i to bez mantije, u opuštenom izdanju - pantalonama i majici. Najviše je pazario parfeme u luksuznoj radnji "Atika"

  • 21
Vasilije Kačavenda

Foto: eparhijazvornickotuzlanska.org

Vasilije Kačavenda, bivši vladika zvorničko-tuzlanski, uživa u penzionerskim danima.

 

Dok većina penzionera igra šah ili domine u hladovini svog doma ili u parku, Kačavenda slobodno vreme provodi u šopingu. I to u Solunu.

 

On je pustošio radnje u tržnom centru "Kosmos", i to bez mantije, u opuštenom izdanju − pantalonama i majici. Kačavenda je izgleda bio slab na parfeme, pa je kupio dosta stvari u luksuznoj radnji "Atika".

 

Podsetimo, period njegove vladavine na tronu eparhije obeležile su velike seks-afere, a njegov dvorac su nazivali "Mali Versaj" zbog raskoši.

 

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    20. avgust 2013 | 00:51

    Bruka i sramota! U tu radnju sam usla i izasla nakon nekoliko minuta. Cene nisu istaknute i tamo kupuju samo oni koji s novcem nemaju problema. Vladika se lepo nafatirao cim tamo moza da kupuje. Umesto da cami u zatvoru posle onakvih zlodela, on slobodno putuje.

  • M.B

    20. avgust 2013 | 00:36

    Bojkot crkve dok se gamad ne rastera molite se ljudi I verujte u BOGA nema potrebe da vas ovakvi I slicni uce sta je greh a sta nije

  • Boban

    20. avgust 2013 | 00:59

    Darovi za momke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA