Četvrtak, 15.08.2013.

16:42

Isinbajeva protiv promocije LGBT

Olimpijska i svetska šampionka i svetska rekorderka u skoku s motkom Ruskinja Jelena Isinbajeva osudila je propagiranje homoseksualnosti na javnim mestima.

Izvor:

Default images

Isinbajeva, koja je na prvenstvu sveta u Moskvi pre dva dana osvojila titulu prvakinje i završila karijeru, kritikovala je svoje koleginice atletičarke koje su lakirajući nokte u dugine boje želele da daju podršku LGBT populaciji povodom zakona o zabrani propagande homoseksualaca u Rusiji.

"Ukoliko dozvolimo promociju svih ovih stvari na ulici, možemo da se bojimo za našu naciju, jer se smatramo normalnim, običnim ljudima. Jednostavno, u tradiciji nam je da muškarac treba da živi sa ženom i obrnuto", poručila je Isinbajeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

7 h

Podeli: