Kalemegdan spreman za Whitesnake

Kapije se otvaraju od 19 h, grupa Kraljevski apartman na binu izlazi oko 20 h, Whitesnake kreće oko 21:30. Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima po cenama od 1990 za parter, 2990 za Fan Pit i 3500 dinara za VIP tribinu.

Dodatni kontigent ulaznica, zbog publike koja dolazi iz celog regiona, ostavljen je na svim većim prodajnim mestima (Bilet centar, Dom omladine, SC Ušće, Kombank Arena...) koja će sutra (petak) raditi do 20 h. Organizatori mole publiku da dođe ranije na ulaze preko puta Kule Nebojša, lokaciji će biti moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića biti postavljene kontrole karata. Ispred mesta za kontrolu, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne, i prema Zoološkom vrtu i u pravcu prema Brankovom mostu, radiće od 18 do 22 h.

"Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave, već isključivo pešice kroz Bulevar vojvode Bojovića koji će u petak od 18 časova do jedan iza ponoći biti zatvoren za saobraćaj od raskrsnice sa Tadeuša Košćuška do ulaska na parking kod Beton hale. Publika pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ ili da dođe obližnjim linijama javnog prevoza. U koncertni prostor nije dozvoljeno unositi hranu i piće, opasne predmete, kao i profesionalnu opremu za fotografisanje i snimanje (aparati sa izmenjivim objektivom i TV kamere)", precizno se navodi u saopštenju organizatora, producentske kuće Avalon, a sve detalje oko lokacije možete videti i na priloženoj mapi.

(old_image)

Pogledajte još