Utorak, 14.05.2013.

11:40

Drama na trajektu za Rab

Porodica iz Siska proživela je pravu dramu dok je čekala trajekt, kada je automobil sa majkom i malim detetom skliznuo u more i počeo da tone velikom brzinom.

Izvor: Tanjug

Default images

Dok su na pristaništu Stinica pokraj Jablanca čekali da se ukrcaju na trajekt za Rab, otac je izašao iz automobila i zaboravio da povuče ručnu kočnicu.

Vozilo, u kojem je bilo dvogodišnje dete i majka, otklizalo je i palo u more. Nekoliko osoba odmah je skočilo za njim u more i počelo kamenjem razbijati stakla.

Automobil je velikom brzinom tonuo, ali, uz pomoć štake jednog od prolaznika probili su staklo i izvukli prvo dete, pa majku.

Cela porodica bila je u vidnom šoku, a policija je ocu naplatila kaznu od 300 kuna jer nije pravilno osigurao automobil, preneo je portal 24 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: