TV anegdota : Dragan Vujić Vujke

T. L.

20. 04. 2013. u 11:17

LIK gastarbajtera iz serije “Pevaj, brate” , Dragana Vujića Vujketa je zamalo koštao života

LIK gastarbajtera iz serije “Pevaj, brate” (TV Prva), Dragana Vujića Vujketa je zamalo koštao života. Glumac je kao Sava Krkalić, koji na traktoru dolazi u Beograd, morao da se ponaša u skladu sa prezimenom svog junaka.

- Zadatak mi je bio da “krkam” - kaže kroz osmeh Vujke, prisećajući se momenta na snimanju posle kojeg je cela ekipa zanemela.

Vujić je snimao scenu sa Milanom Kalinićem i Tijanom Čurović. Radilo se o dva dubla i vrlo dugoj sceni, na koju je na vreme bio upozoren. Kako bi ispred kamera mogao da pojede pile, dve banane i dve žive paprike, Vujke celog dana ništa nije stavio u usta.

- Kada sam pojeo sve što je bilo na Savinom meniju, kolege su mi u suzama prišle i rekle da je bilo fenomenalno. Ja sam, međutim, rekao da se ne slažem sa njima i da moramo da ponovimo - priča glumac.

Drugi su pokušali da ga odgovore, ali perfekcionista je želeo bolje i više. To je značilo još jedno pile, dve nove banane i kao šlag na tortu - dve paprike. Čoveče, ti si sve ovo pojeo? - pitale su ga kolege u neverici.

- U redu, nije mi bilo dobro posle toga, ali sam izdržao. Zbog lika. Zbog scene. To je ta doza mazohizma koju mi glumci imamo. Znamo, umemo i volimo da se mučimo zarad uloge. Samo se krajnji rezultat računa - veruje Vujke.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije