Tekst objavljen: 15.04.2013 9:09        


Beograd će krajem aprila postati bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat. Naime, u četvrtak 25. aprila u 10 sati zvanično će biti otvoren novi šoping centar „Stadion“ koji se nalazi na Voždovcu, u Zaplanjskoj ulici.

Tržni centar Stadion otvara vrata Beograđanima

Ovo je po veličini četvrti objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren i time spada u jednistvenu građevinu u našem gradu. Dizajn i oblik stadiona omogućavaju idealne uslove za sportske događaje i pružaju savršeno iskustvo gledaocima.

Fudbalski stadion na trećem spratu, izgrađen je u skladu sa važećim UEFA standardima, sa mogućnošću da ugosti 5.000 gledalaca.

Na trećem spratu se nalazi i moderno opremljen velnes centar površine 800 kvadratnih metara, kao i ekskluzivan restoran iz kojeg se pruža sjajan pogled na panoramu Beograda.

Investicija vredna 50 miliona evra predstavlja jedinstveni sistem gradnje koji se po prvi put koristi u našoj zemlji, a koja će obezbediti oko 800 novih radnih mesta.

Površina maloprodajnog dela centra je 28.000 kvadratnih metara i u njemu će se nalaziti najpoznatiji svetski i domaći modni brendovi, ugostiteljski objekti i različiti zabavni sadržaji.

Svoje radnje imaće neki od najpoznatijih svetskih modnih brendova poput (dugo očekivanog) H&M, C&A, Tom Tailor, Deichmann, New Yorker i mnogih drugih.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stadion tržni centar tržni centri šoping centar šoping Beograd kupovina potrošači

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana