Bramerc u Hrvatskoj

Predsednica hrvatskog Saveta za saradnju s Haškim tribunalom i potpredsednica hrvatske vlade Jadranka Kosor kaže da je Hrvatska odlučna da nastavi potpunu saradnju sa Tribunalom.

Izvor: B92

Sreda, 14.05.2008.

17:43

Default images

Kosorova je to rekla u razgovoru sa glavnim tužiocem Haškog tribunala Seržom Bramercom, saopštila je Kancelarije za odnose s medijima hrvatske vlade.

Jadranka Kosor i Bramerc su, takođe, razmenili informacije o dokumentima koje Haški tribunal još traži i dogovorili se da se saradnja nastavi preko nadležne uprave u Ministarstvu pravde, navodi se u saopštenju.

Bramerc je zatim sa ministarkom pravde Anom Lovrin razgovarao o saradnji hrvatskih pravosudnih tela i tužilaštva Haškog tribunala, piše u saopštenju.

Bramerc je danas doputovao u Hrvatsku kako bi učestvovao u radu regionalne Konferencije državnih tužilaca o procesuiranja ratnih zločina, koja će se sutra održati na Brionima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: