Subota, 12.01.2013.

10:47

ANA protiv susreta zvaničnika BG-PR

Albanska nacionalna armija je u saopštenju za medije, koje prenose prištinski mediji, izjavila da se protivi susretu najviših zvaničnika Kosova i Srbije.

Izvor: Beta

Default images

"Dok Srbija i srpska politika ne prestanu sa antialbanskom politikom razgovore ne treba nastaviti, jer se na početku zna njihov rezultat", kaže se u saopštenju ANA.

U saopštenju se takođe ističe da je ANA spremna da odgovori na srpske napade prema "građanima, našoj braći i sestrama u Istočnom Kosovu (Prerševska dolina) i pozivamo sve pripadnike ANA, gde god da su da se jave na svoje zadatke", i zaključuje da niko samostalno, na svoju ruku i bez koordinacije ne sme da preduzme bilo kakvu akciju.

ANA je osnovana 2001. godine u blizini Bujanovca i u javnosti se pojavila prvi put prilikom sukoba u Makedoniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

20 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: