U SUSRET PRAZNICIMA: Na Beogradskom sajmu otvoren Novogodišnji vašar (FOTO)

Tradicionalna manifestacija Novogodišnji vašar otvorena je danas u hali 1 Beogradskog sajma i trajaće do 30. decembra. Uz sajamski popust možete uživati u šopingu ili nekoj od adrenalinskih vožnji u zabavnom parku

  • 0

Novogodišnji vašar, tradicionalana manifestacija Beogradskog sajma, otvoren je danas po 52. put i trajaće do 30. decembra. Odlazak stare i dolazak nove godine obeležiće dobra zabava, raznovrsna ponuda izlagača, egzibicije u luna-parku i razni ukusni specijaliteti.

Ovogodišnji vašar se održava u nešto skromnijem obimu u halama 1, 1a i na otvorenom prostoru, uz učešće oko stotinu izlagača.

Vatrometom u 18 časova ispred hale 2 biće obeleženo svečano otvaranje, gde će publika biti poslužena kuvanim vinom i vrućom rakijom, a do tada pripreme na sajmu uveliko teku.

Prodavci u žurbi raspakuju svoju robu, a oni najnestrpljiviji posetioci su već stigli u nadi da će kao prvi kupci dobiti značajan popust. Na tezgama možete kupiti nakit po povoljnim cenama, ukrase za jelku, čizme, šubare, zimske jakne i džempere, bižuteriju, kozmetiku, pirotehniku, a dok šetate, možete uživati u bombonama i karamelama domaćih proizvođača.

Luna-park obećava dobru zabavu na više od 37  najmodernijih objekata, namenjenih deci i omladini, ali i starijima za gledanje i uživanje u uzbudljivim vožnjama. Od 37 objekata 15 je namenjeno najmlađima.

Cena karata za vožnju na enterprajzu, krejzi densu, alpen blicu, brejk densu, termo fantazmu, dragonu, gusarskom brodu, toboganima, kuglanama, autodromu, kući straha, gusarskom brodu, kuglanama i streljanama ostale su nepromenjene i kreću se od 30 do 150 dinara.

Na sajmu možete pronaći zanimljive novogodišnje poklone i veliki izbor knjiga, a za ljubitelje kreativnosti tu je i izložba najveće makete na Balkanu, autora Borivoja Vujića, za čiju izradu je bilo potrebno deset godina.

- Maketarstvom se bavi još od detinjstva, a gotovo jedna decenija je bila potrebna da se napravi maketa malog grada od 44 kvadrata - kaže Vujić.

Deo zatvorenog i otvorenog prostora namenjen je restoranima i kafićima. Ispred hale 1 i 1a na otvorenom prostoru smeštene su i tezge sa konditorskim proizvodima, šećernom penom, ušećerenim voćem, krofnicama, ukrasima za jelku, raznobojnim helejumskim balonima.

U vreme trajanja Vašara, 22. i 23. decembra u hali 5, sa radnim vremenom od 10 do 20 časova održaće se manifestacija "Tuning weekend party". Na manifestaciji će biti prikazano četrdesetak specijalno modifikovanih vozila u disciplinama: Tuning, Styling, Audio db, Drift, Drag Race.

Ovu svojevrsnu novogodišnju zabavu obeležiće i distributeri auto, audio i dvd opreme, auto-kozmatike, odlična tehno muzika koju će puštati renomirani di-džejevi i plesne grupe.

Radno vreme manifestacije je radnim danom od 13 do 20 časova, uključijući i prvi dan, a subotom i nedeljom od 10 do 20 časova.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara, koja će ujedno radnim danom omogućavati i jednu besplatnu vožnju u luna-parku. Deca  do sedam godina ne plaćaju ulaz. Cena parkinga je 100 dinara na sat.

(Lj. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA