Region

Petak, 24.04.2009.

08:41

Licenca Kosovo telekomu u Albaniji

Konzorcijum predvođen kompanijom Kosovo telekom dobio je četvrtu licencu za mobilnu telefoniju u Albaniji, saopštila je albanska vlada.

Izvor: Beta

Default images

Taj konzorcijum, koji je preko mobilnog operatera Vala lider na tržištu mobilne telefonije Kosova, za dozvolu za četvrtog operatera u Albaniji ponudio je 7,2 miliona evra, a očekuje se da i ubuduće investira u mrežu.

Kosovo telekom je i jedina kompanija koja je ispunila uslove na tenderu za licencu.

U Albaniji već rade tri mobilna operatera - AMC, koji je deo grčke kompanije OTE, Vodafon Albanija i Igl mobajl, koji je na tržištu od marta prošle godine. Ta tri operatera imaju oko 2,5 miliona klijenata u zemlji sa 3,3 miliona stanovnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Aktuelno

Kada će odzvoniti preskupim kvadratima?

Stambena kriza u grupi velikih ekonomija otežaće povećanje ponude cenovno dostupnog stambenog prostora u idućim godinama i vlade moraju preduzeti odlučnije mere kako bi rešile problem, pokazala je Rojtersova anketa među stručnjacima za sektor nekretnina.

14:53

1.6.2024.

1 d

Podeli: