UBILI SE: Mladić (20) i devojka (16) se bacili u jezero kod Bača zbog problema u porodici

V. Đ. (16) porodila se pre šest meseci, nakon čega su joj oduzeli bebu. Rodbina preminule kaže da su se ona i njen dečko Bojan Ševo najverovatnije zajedno ubili zbog neslaganja u porodici

  • 0

V. Đ. (16) koja se pre dva dana utopila u jezeru Provala u južnobanatskoj opštini Bač, sahranjena je juče na groblju u Tovariševu, u blizini Bačke Palanke. Prema rečima njene rodbine, ova maloletna devojka i njen dečko Bojan Ševo (20) najverovatnije su zajedno izvršili samoubistvo, zbog problema u porodicama.

Kako je za dnevni list "Alo" ispričala tetka V. Đ, njena sestričina porodila se pre 6 meseci. Nakon porođaja preživela je nervni slom zbog čega joj je oduzeto dete i smešteno u hraniteljsku porodicu. Odbijala je bebu, pa su je preuzeli socijalni radnici.

- Nakon svega se upoznala sa dečkom iz Deronja. Ubrzo se preselila u njegov dom. Verili su se pre petnaestak dana. Oboje su bili nezreli. Njegova porodica je poznata po međusobnim neslaganjima zbog čega je intervenisala i policija - ispričala je tetka pokojnice.

Prema njenim tvrdnjama, i jutro pre nego su mladić i devojčica otišli na jezero, u Bojanovom domu je takođe bila policija zbog fizičkog obračuna među ukućanima. Kada je došla policija, V.Đ.  je imala nervni napad i rekla je da će se obesiti.

V. Đ. je živela u siromašnom domu, sa majkom i petoro braće i sestara. Tela mladića i devojčice pronađena su u utorak oko sedam sati na obali jezera Provala. Bojan Ševo je sahranjen u ponedeljak na groblju u Deronjama. 

(M. S. / Izvor: Alo / Foto: vojvodinacafe)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA