Izbori 2012

3

Nikolić: Mogu da živim dobro i bez plate i penzije

Autor: AS

Izvor: Beta/Novi magazin

Nikolić: Mogu da živim dobro i bez plate i penzije

"Ja sam više puta gubio na izborima od lošijih od sebe, i posle toga mi nije bilo mnogo gore. Moja imovina je dovoljna da bih živeo dobro i bez plate i penzije, sinovi i unuci mi žive dobro, ali ne žive vaši, i ja vama dugujem da bar nešto vratim za ovih 20 godina u politici", rekao je Nikolić na mitingu SNS-a u Pančevu.

Nikolić je pozvao birače da shvate da "ništa ozbiljnije u životu nisi imali da urade" od glasanja za SNS 6. maja.

"Moram da naučim pameti Tadića i Demokratsku stranku da ne smeju da ponižavaju i pljačkaju svoj narod i političkim protivnicima rade ono što rade našoj stranci i meni lično", rekao je Nikolić.

On je vladajućim strankama zamerio da se ponašaju kao opozicija kada daju obećanja, a da njemu ne dozvoljavaju da na televiziji pokaže kako je vlast radila.

"Posle one izjave date HRT-u da nije ponosan što je predsednik Srbije, Tadić nije ni trebalo da se kandiduje. Sad me je sramota da posle takvog čoveka postanem predsednik Srbije", rekao Nikolić.

Ponovio je da SNS nije protiv učlanjenja u EU koja ima investitore i nove tehnologije potrebne Srbiji, kao i da je SNS za ulazak Srbije u EU bez uslovljavanja priznanja Kosova.

"Imam lično obećanje gospodina Filea da će založiti svoj autoritet da izbori na Kosovu i Metohiji proteknu u miru i bez ugrožavanja bezbednosti njihovih učesnika, a rezultati na kraju budu verodostojni", rekao je Nikolić agenciji Beta.

Dodao je da je DS očekivao da će naprednjaci odbiti angažovanje OEBS-a, Euleksa i UNMIK-a u tom procesu jer će rezultati izbora na Kosovu biti nepovoljni po najveću vladajuću stranku.

"Glasovi koji će odatle stići biće uglavnom naši, tako da ako bude nekih incidenata, oni će se dogoditi u saradnji sa DS-om", rekao je Nikolić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Miroslav

Ja nerazumem da li uopste Toma-diploma ima malo sramote u sebi, moze mu se jer mogu da zamislim ko je glasao za njega, kakav narod takav vodja.Cime je on zasluzio da moze javno da se hvalise kako mu netreba plata,jer ima toliko para,da je obezbedio i sebe i porodicu do kraja zivota-sramota.

Stevan

Kome trebaju ovako prizemne izjave, i cemu one sluze? Koga interesuje ovo nepotrebno hvalisanje, i sta to govori o predsednickom kandidatu, na kojem je on intelektualnom nivou? Kako on zna da je on gubio od losijih od sebe? Ako je gubio znaci da su drugi bili bolji.Toma je 22 godine sedeo i govorio sta je hteo i to za debele novce, a mi od toga nismo profitirali.Ne vidim sta ce nam to odjednom Tomine prazne price dobroga doneti.

ja

zasto ne kaze odakle mu toliki kapital a zna da proziva druge