Liverpul izgubio u Njukaslu, pobeda Totenhema

Izvor: TvojPortal.com, 02.Apr.2012, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul izgubio u Njukaslu, pobeda Totenhema

Izvor: vesti online
Fudbaleri Njukasla pobedili su ekipu Liverpula sa 2:0, dok je Totenhem nadigrao Svonsi rezultatom 3:1, u utakmicama 31. kola Premijer lige.
Liverpul je imao više od igre na nekadašnjem "Sent Džejms Parku" u Njukaslu, ali neiskorišćene šanse Belamija, a posebno nekadašnjeg igrača "svaraka" Endija Kerola, koji je uzgred pokušao da iscenira i penal, domaća ekipa kaznila je u 19. minutu, kad je Sise iskoristio centaršut Ben Arfe za vođstvo Njukasla od 1:0.


Sise je drugim golom u 59. minutu osigurao pobedu Njukaslu, a trijumf je mogao da bude i ubedljiviji, ali domaćin nije iskoristio isključenja golmana Liverpula Pepea Reine u 83. minutu.

U drugom meču fudbaleri Totenhema pobedili su ekipu Svonsija rezultatom 3:1.
Domaćin na "Vajt Hart Lejnu" poveo je golom Vander Varta u 20. minutu, a gosti su izjednačili preko Sigurdsona u 59. Ipak, londonska ekipa je do kraja meča uspela da postigne još dva gola preko Adebajora u 73. i 87. minutu meča.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.