Svet

Nedelja, 15.01.2012.

16:31

Simpsonovi: Evropa prodaje Grčku

Da u svakoj situaciji postoji prostor za humor, pokazali su tvorci legendarne animirane serije Simpsonovi, ismejavajući krizu u jednoj od najnovijih epizoda.

Izvor: B92, Poslovni dnevnik

Default images

Ljubitelji Homera Simpsona i njegove porodice tako su u sceni u kojoj Homer gostuje u informativnoj emisiji američke Foks televizije mogli da vide da je jedna od glavnih vesti da "Evropa prodaje Grčku na eBay-u".

Naime, tokom Homerovog gostovanja, u krolu sa vestima pojavljuje se nekoliko izmišljenih vesti.

Pored te da "Evropa prodaje Grčku na eBay-u", tu su i "vesti" da je “Američki Kongres odložio smak sveta za 2013″, zatim da se “Satana tvitovao svoju podršku Santorumu (republikancu koji se bori za nominaciju za predsedničke izbore)” kao i da je “Stiv Džobs (nedavno preminuli tvorac kompanije Epl) predstavio iGhost”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

8 h

Podeli: