Petak, 23.12.2011.

13:45

PUPS otvoren za sve kombinacije

Partija ujedinjenih penzionera Srbije započeće razgovore o predizbornoj koaliciji početkom januara sa koalicionim partnerima SPS i JS.

Izvor: Tanjug

Default images

Time se ne isključuje mogućnost razgovora i s drugim strankama, izjavio je šef poslanika PUPS-a Momo Čolaković.

"Mi ćemo sesti da razgovaramo sa sadašnjim koalicionim partnerom SPS i JS i o tim razgovorima ćemo obavestiti i Glavni odbor stranke krajem januara", rekao je Čolaković novinarima u parlamentu.

Na pitanje da li PUPS može da razgovara i sa drugim strankama, pa i sa SNS, Čolaković je odgovorio da su penzioneri otvoreni za razgovor sa svim političkim partijama koje uvažavaju program i ciljeve PUPS-a.

"U tom pogledu ne isključujem mogućnost razogovora sa svim političkim partijama, posebno parlamentarnim, ali ponavljam prvenstveno i korektno je da se prvo razgovara sa našim koalicionim partnerima s kojima smo sada u koaliciji, a to je SPS i JS", rekao je Čolaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: