Sport

0

Meč odluke

Autor: ZM

Izvor: Novi magazin

Meč odluke

U slučaju nerešenog ishoda, Srbija i Estonija bi imale isti broj bodova, ali je Estonija bolja u međusobnim duelima. Slovenija nema šansi za plasman.

Meč počinje u 20.45. Deo najvatrenijih navijača Slovenije najavio je bojkot utakmice zbog visoke cene ulaznica. S druge strane, organizovani dolazak navijača iz Srbije nije dozvoljen zbog incidenta koji se dogodio pre godinu dana u Đenovi, na utakmici Italija - Srbija, koja je prekinuta.

Selektor Srbije najavio je da "orlovi" neće srljati iako im je neophodna pobeda. Kazao je takođe da se "mogu očekivati određene promene u timu", kao i da se do pred početak utakmice neće znati da li će Nemanja Vidić moći da igra zbog povrede.

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek rekao je da njegovim igračima "ne bi trebalo da nedostaje motivacije" u utakmici sa Srbijom.

"Imamo motiv da napredujemo i da popravimo neke stvari koje nisu bile prema očekivanjima u poslednje vreme. Činjenica je da se igra kvalifikaciona utakmica, koja donosi bodove i tu motivacija ne bi smela da bude sporna", kazao je Kek.

On je dodao da reprezentacija Slovenije, takođe, ima želju da prekine tradiciju bez pobede u susretima sa selekcijama iz bivše Jugoslavije.

Italija 9 utakmica 23 bodova
Estonija 10 16
Srbija 9 15
Slovenija 9 11
Severna Irska 9 9
Farska Ostrva 10 4

 

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR