Capital.ba

Nova fabrika čokolade u Vršcu

03.01.2009. / 8:20

VRŠAC, Koncern “Bambi Banat” otvara drugu fabriku čokolade u Vršcu, koja će za početak proizvoditi 1.500 tona čokoladnih proizvoda, bombonjera i keksa, izjavio je generalni direktor tog koncerna Mirolsav Miletić.

Miletić je rekao da je reč o fabrici koja je decenijama čekala na instaliranje opreme u Vršcu i koja će se nalaziti na novoj lokaciji već postojeće fabrike “Banat”.

Prva proizvodnja čokolade kreće već početkom ove godine, a proizvodiće se čokolade u tablama od 80 i 100 grama.

Miletić je rekao da je zatvoren ciklus restrukturiranja firme ida je nekoliko desetina novih proizvoda plasirano prošle godine, zaokružen je proizvodni ciklus i razvijena jedna velika kompanija, što doprinopsi velikom optimizmu među zaposlenima.

“Sa nekadašnjih volumena i količina prešli smo prije svega na finansijske rezultate, tako da su godišnji rezultati bolji, iako je protekla godina bila veoma neizvjesna, jer počela je sa problemima deklaracije za tržište Kosova i Metohije, gdje “Bambi” plasira svoje poizvode, ukazao je Miletić.Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: Nova fabrika čokolade u Vršcu

    1. Danijela

      Ocu da konkuresem za poso