Brend H&M od ponedeljka u Beogradu

Modna kuća Zekstra u ponedeljak 22. decembra otvara radnju u kojoj će prodavati isključivo robu švedskog modnog brenda Henes i Moric (H&M).

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 17.12.2008.

15:08

Default images

U prodavnici Zekstre, u ulici Kralja Milana 23, biće izložen celokupan asortiman te modne kuće, potvrdila je Bojana Roljić, predstavnica za medije kompanije Zekstra i dodala da će u ponudi biti i proizvodi za kuću.

Prema njenim rečima, politika H&M je da sami otvaraju svoja prodajna mesta, ali da ponekad rade i ovakav način prodaje. Ona je istakla da će cene biti prihvatljive za naše uslove i da će biti jeftinije oko 30 odsto nego u modnoj kući Zara.

Roljićeva je navela i da je plan vlasnika Zekstre, Dragana Đurića, dalje povećanje proizvodnje i širenje prodajne mreže.

Inače, Zekstra je uzela značajno učešće u privatizaciji srpskih preduzeća kupovinom novosadskog "Novitet-a" za 2,6 miliona evra, beogradskih knjižarska preduzeća "Šumadija" i "Savremena", kao i izdavačkog preduzeća "Nolit".

"Zekstra Grupa" je kupila i Veterinarski zavod "Zemun", kao i fabrika jestivog ulja u Gradištu i zapošljava tri hiljade radnika.

Kompanija je, pored proizvodnje robne marke Zekstra, i generalni zastupnik renomiranih italijanskih brendova “Dizel” (Diesel), “Maks Mara” (Max Mara), Maks&Co (MAX&Co) i "Vikend“ (Weekend).

Švedski lanac robnih kuća H&M, osnovan je 1947. godine i ima čak 1420 filijala širom sveta. Važi za proizvođača jeftine, a moderne garderobe, koja je naročito popularna među mladima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: