Utorak, 22.03.2011.

20:16

Putin menja režim saobraćaja

Saobraćaj beogradskim ulicama biće izmenjen zbog posete premijera Rusije Vladimira Putina Beogradu.

Izvor: B92, Beta

Default images

Gradska uprava je podsetila građane i institucije da preparkiraju svoje automobile i upozorila ih da će, u suprotnom, nadležne službe razmeštati vozila.

Građanima je preporučeno i da koriste vozila gradskog prevoza, koja će se kretati uobičajenim trasama, osim u periodu privremene izmene režima saobraćaja kada će linije biti trenutno zaustavljene ili preusmerene, a polasci pomereni na najbliže alternativne stanice.

Pravo sa aerodroma, Putin će se zaputiti u Palatu Srbija, koja se nalazi na novobeogradskoj strani grada. Tu će u pola 12 razgovarati sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem. Sledeća Putinova stanica je s druge strane Save, u centru Beograda. To je Dom narodne skupštine, gde će ga u 14.45 ugostiti predsednica parlamenta i šefovi poslaničkih grupa. Putin će lokaciju promeniti i treći put, jer će u šest popodne već biti na stadionu Marakana, gde će gledati prijateljski meč mladih fudbalera beogradske Crvene zvezde i ruskog Zenita, čiji je vatreni navijač.

Svako Putinovo kretanje kroz Beograd, neminovno znači i privremeno obustavljanje saobraćaja i zatvaranje mostova.

Zamenik beogradskog sekretara za saobraćaj Branko Smiljanić kaže da je preporuka za građane da koriste gradski prevoz umesto automobila i da budu strpljivi.

"Potrebno je da imaju strpljenja tokom zatvaranja saobraćajnica, slično će biti sa javnim prevozom koji neće menjati trase, odnosno menjaće ih u zavisnosti od situacije, ali planiranih izmena neće biti. Biće slična situacija i tamo gde saobraćajnice budu zatvorene, moraće da se sačeka da prođe kolona. Za to je potrebno i strpljenje i razumevanje. Iz sekretarijata za saobraćaj molimo sve sugrađane da imaju razumevanja. Do kasnih večernjih sati moguće su restrikcije u saobraćaju, zatvaranje pojedinih saobraćajnica“, kaže Smiljanić.

Budući da su sutrašnje destinacije ruskog premijera Palata Srbije na Novom Beogradu, zatim Dom Narodne skupštine, Predsedništvo Srbije, a kako se očekuje, i stadion Crvene zvezde, B92 vam predstavlja moguće promene u režimu saobraćaja u Beogradu.

Ceo program posete Vladimira Putina Beogradu i satnice sastanka možete pročitati ovde. Maršuta posete do 14.00 sati:

Maršuta posle 14.00 sati:

Posetu Vladimira Putina Beogradu pratite na posebnoj stranici B92 posvećenoj dolasku ruskog premijera

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

11 h

Podeli: