Bol i trnjenje u nogama

Imam 22 godine i prije mjesec dana počela je da mi trne desna noga. Prije 7 dana sam pješačila par sati po snijegu i pojavio se jači bol duž zadnje strane nogu u predjelu listova i iznad i ispod koljena. Iza koljena su se pojavili otoci (koji ne bole). Sve ovo mi smeta pri hodanju. Po preporuci ljekara primila sam 5 injekcija Diklofena. Preporučili su mi magnetnu rezonancu, na skeneru se ništa nije pokazalo. Zanima me sa čim mogu biti povezani moji simptomi, moji doktori nisu mogli ništa da mi kažu.

Zdravlje

Izvor: B92

Četvrtak, 10.03.2011.

11:54

Default images

Simptomi koje opisujete mogu biti neurološke ili vaskularne prirode. Međutim, smatram da zbog Vaše starosti ne bi trebalo da imate vaskularne probleme, još uvek ste mladi. Tako da su Vaši bolovi verovatno posledica neke išijalgije, odnosno bolova koje izaziva nerv išijadikus. Nerv koji se proteže od donjeg dela kičme pa sve do stopala.

Dr Živković Vladimir, lekar na specijalizaciji iz opšte hirurgije, Lekarinfo.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: