Rukometni potez godine (video)

U 2010. godini rukometna reprezentacija Francuske postala je šampion Evrope, međutim, to nije bio najupečatljiviji potez u godini.

Izvor: AK

Nedelja, 26.12.2010.

14:06

Default images

To je bio potez golmana ekipe Ivri, Fransoa Havijera Šapona koji je jednim potezom zaustavio šut rivala i savladao protivničkog golmana.

Šapon je zaustavio udarac Edina Bašića nogom, a lopta se odbila na drugu stranu terena preko njegovog kole iz ekipe Šamberi Mikaela Robina i ušla u gol.

Pošto golman ima pravo da interveniše nogom, gol je priznat kao regularan iako je naravno u rukometu zabranjeno nogom postići gol. Šamberi je pobedio se 37:31.

"Svi su mi govorili da kažem kako sam to učinio namerno, ali naravno da nisam. Ali, lepo je kad takva lopta uđe. I ne, ne razmišljam o selidbi u fudbalske vode", otvoreno je priznao Šapon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: