Ponedeljak, 22.11.2010.

07:51

Avion sleteo s pokvarenim motorom

Avion na liniji Njujork-Moskva sa oko 200 putnika, vratio se bezbedno na aerodrom "Džon F. Kenedi" nakon što mu je otkazao jedan od dva motora.

Izvor: Tanjug

Default images

Motor je na „bonigu 767“ otkazao odmah po poletanju, potvrdile su američke vlasti.

Portparolka Administracije za federalnu avijaciju Lora Braun izjavila je da je prestao da radi levi motor "boinga 767" kompanije "Delta erlajnz", u kome su bila 193 putnika i 11 članova posade. Niko nije povređen prilikom sletanja.

Ona nije mogla da potvrdi izveštaje da je na avion naletela ptica pre nego što je motor otkazao.

Prema njenim rečima to će biti moguće utvrditi tek pošto se završi istraga.

Avion je pre sletanja izbacio gorivo i kružeći proveo u vazduhu više od sat vremena, a na aerodromu su bili spremni vatrogasci i osoblje za vanredne situacije.

Prvi izveštaji govorili su da je vatra zahvatila jedno krilo, što je kasnije demantovano.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: