Najnovije vesti
Zabava Vesti
Razvod Jagoša Markovića i glumice Vanje Milačić

Razvod Jagoša Markovića i glumice Vanje Milačić

zabava

Vanja priznaje da je ovo najteži period u njenom životu.

- Proces razvoda je pri kraju - rekla je Vanja Milačić za 'Gloriju' i dodala - Ostalo je još samo da sud potvrdi sporazumni rastanak. U sećanju će mi ostati samo lepi momenti iz života sa Jagošem, a njih je bilo mnogo, neuporedivo više od onih drugih.

Ova mlada glumica želi da nastavi poslovnu saradnju sa Markovićem.

- Iako se sve završilo na ovaj način, bolno i dramatično, verujem da u budućnosti možemo ponovo da funkcionišemo, ako ne kao muškarac i žena, onda bar kao umetnici. Nezamislivo mi je da prođemo jedno pored drugog kao stranci, da se ne osvrnemo i ne pozdravimo. Želim da taj slučajni susret završimo odlaskom na kafu, pričom o temama koje nas ne vraćaju unazad. Bilo bi mi zadovoljstvo da budem deo njegovog tima - priznala je Vanja.

Iako je razvod bolan i dramatičan za Vanju, ona kaže da je Jagoš nešto najlepše što joj se dogodilo u životu.

- Nismo se slagali oko nekih stvari. Jagoš me je zamolio da napustim njegov stan, što sam i učinila. Situaciju mi otežava činjenica ta tog čoveka i dalje volim. Za mene će on uvek biti jedinstven i neponovljiv. Jagoš je moja najveća ljubav, nikad to neću kriti, verovatno najlepša stvar koja mi se desila u životu - rekla je Vanja.

Vanja i Jagoš su sarađivali na nekoliko pozorišnih i filmskih projekata kao što su predstave 'Elektra', koja je izvedena na Belefu, 'Tri musketara' Dečjeg pozorišta iz Podgorice, 'Kokoška' 'Grad teatra' iz Budve...