Pred izbore u Crnoj Gori

Milo Đukanović optužio lidera Pokreta za promene Nebojšu Medojevića da sluđuje političku javnost neistinama i prevarama.

Izvor: B92

Utorak, 05.09.2006.

16:48

Default images

Crnogorski premijer i predsednik DPS-a je na promociji koalicije "Za evropsku Crnu Goru" u Baru rekao da je Medojević "lik za komediju", prenosi Radio Antena M. "Sa njim gledamo neponovljivu urnebesnu komediju, lakrdiju. To moramo, kao jedinstven politički cirkus, nazvati pravim imenom - to je pokret za prevare, a bruka za promene", izjavio je Đukanović.

Medojević je ocenio da će građani napraviti najveću grešku ako na izborima glasaju za koaliciju "Za evropsku Crnu Goru" ili za neke marionetske stranke spremne da svoj glas prodaju režimu. "Potpisaćete smrtnu presudu onoj nekadašnjoj čojskoj Crnoj Gori, a nje neće više biti ni u stihovima i napraviće malu privatnu državu, koju će imati samo oni", rekao je Medojević u Nikšiću.

Lider Socijalističke narodne partije Predrag Bulatović pozvao je građane da, ukoliko im se on ne dopada, na predstojećim izborima glasaju za bilo koju drugu opozicionu listu i lidera.

Lider Liberalne partije Miodrag Živković ocenio je da će Crna Gora posle septembarskih izbora imati kontrolisanu vlast. Živković je na promociji u Baru rekao da će koalicija Liberalne partije i Bošnjačke stranke zaustaviti apsolutnu vlast vladajuće crnogorske koalicije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

17 h

Podeli: