Petak, 23.04.2010.

12:41

Dežer o borbi protiv korupcije

Šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer izjavio je da je borba protiv korupcije ključna za Srbiju na njenom putu ka članstvu u EU.

Izvor: Tanjug

Default images

"Borba protiv korupcije je ključna za Srbiju na njenom putu ka EU. Mi pažljivo nadgledamo svaki napredak koji država napravi u ovom pogledu", rekao je Dežer tokom sastanka sa direktorkom Agencije Zoranom Marković.

"Uspostavljanje Agencije bio je pozitivan korak i mi izražavamo punu podrške EU u njenom radu. Sada su joj potrebna neophodna sredstva i institucionalna podrška da bi sprovela svoj mandat", dodao je Dežer.

Dežer je Markovićevu pozvao da učestvuje na redovnom mesečnom sastanku ambasadora država EU u Srbiji kako bi im iznela svoje viđenje rada Agencije.

"Radujem se kontinuiranoj saradnji sa Delegacijom EU i državama članicama EU", rekla je Markovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

23 h

Podeli: