• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šešelj zove Vučića na TV duel

Izvor MONDO/Agencije

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj pozvao je danas predsednika Srbije i svog nekadašnjeg bliskog partijskog saradnika Aleksandra Vučića na televizijski duel.

 Vojislav Šešelj pozvao Aleksandra Vučić na TV duel

"SRS smatra da je ponuda Vucica da se održi televizijski duel u kojem bi on sam nastupio protiv pet lidera opozicionih partija - nekorektna i pomalo ponižavajuca. To je ponižavajuce, pre svega za predstavnika SRS, jer se Vucic u kljucnim politickim ciljevima njegove stranke i njegove vlade više slaže sa liderima prozapadnih politickih partija nego sa SRS", navodi se u saopštenju te stranke.

Radikali ocenjuju da bi bilo prihvatljivo da Vucic ponudi televizijski duel sa svakim od lidera kljucnih opozicionih stranaka, odnosno prvo sa SRS, jer u toj partiji kažu da su pojedinacno najjaca parlamentarna opoziciona partija.

"Ovo je moj novi izazov Aleksandru Vucicu za taj televizijski duel. Neka on odabere televiziju, neka odabere i voditelja i neka se dobro spremi za taj televizijski duel", rekao je Šešelj.

Komentari 59

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Demetros

Posle Haga Šešelj je postao običan cirkuzant i spustio se na nivo onih protiv kojih se nekada, bar javno, borio.

moral

Šešelj misli da je više stekao sada samopouzdanja učestvujući u razvratu tzv. rijaliti šouima, pa može sada da izazove predsednika države koji je ozbiljna ličnost i koji se nikada ne bi tako nisko spustio kao dotični.

miki

@moral Potpuno si u pravu,trebao bi imati sa njegovim prijateljem finsnsijerom miškovićem a da mogu gledaoci da im postavljaju pitanja.to bi bilo vrh.

special image