Juventus našao štopera svetskog glasa?

Svetski sport - Utorak 22.08.2017 - 08:55

Stvari se brzo razvijaju, pregovori su izgleda na početku, ali čini se da je ovo idealna situacija da Marota izvede majstorski potez za kraj prelaznog roka!

Marotin majstorski potez za kraj prelaznog roka FOTO: EPA Marotin majstorski potez za kraj prelaznog roka FOTO: EPA

Juventus čeka Bajern. Posle Daglasa Košte, dva kluba pregovaraju i o Renatu Sančezu, međutim, pojavilo se ime Džeroma Boatenga.

Naime, štoper nemačke reprezentacije je izgubio mesto u timu, Anćeloti uz Humelsa preferira mladog Niklasa Šulea, a alternativa je Martinez.

To je ražestilo iskusnog defanzivca, on traži da ode negde na pozajmicu, jasno, cilja Mondijal, ne želi da izgubi mesto u timu.

Ovo bi bio potez u Juventusovom stilu, da iskoristi priliku i u smiraj prelaznog roka dovede štopera kojim bi zatvorio praktično dve pozicije u odbrani pošto Boateng može da igra i po boku.

Juve je spreman i da ga otkupi od Bajerna, ali to neće biti nimalo lako, a ono što Italijanima odgovara je činjenica da Boateng zarađuje manje od 5 miliona evra, pa bi bez problema mogli da ga plaćaju.

U Juventusu su veoma zagrejani za ovu soluciju, oni će do kraja prelaznog roka pokušati da dovedu još jednog vezistu, vrate Spinacolu iz Atalante i završe posao sa Keitom iz Lacija.

Ali, Boateng bi zaista bio majstorski potez Marote i sasvim sigurno pojačanje koje bi praktično značilo da se Bonućijeva prodaja neće osetiti.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: