(FOTO) UMALO JE UMRO NA FARMI, NJEGOVA BIVŠA VERENICA SE MUVALA SA GOLUBOVIĆEM: Evo kako danas izgleda Igor iz Divljeg kestena!
Foto: Printskrin Youtube

PROMENIO SE

(FOTO) UMALO JE UMRO NA FARMI, NJEGOVA BIVŠA VERENICA SE MUVALA SA GOLUBOVIĆEM: Evo kako danas izgleda Igor iz Divljeg kestena!

Stars -

Tokom devedesetih godina prošlog veka grupa "Divlji kesten" je harala domaćom scenom, a pevač Igor Starović je bio miljenik žena. Nakon što se bend raspao 2002. Starović je polako padao u zaborav, i retko se pojavljuje u javnosti.

Svojevremeno su članovi sastava "Divlji kesten" pravili ludnicu na svakom koncertu, a njihovi hitovi "Nataša", "Oči zelene", "Ko će suze da ti briše" i "Rođendan" su se vrteli non-stop.

foto: Printskrin Youtube

Starović je iznenadio sve kada se 2013. pojavio na "Farmi", i to ga je umalo koštalo života, i to bukvalno.

Igor je iznenada dobio napad i počeo da se guši, a kako je kasnije ispričao, život mu je spasao Edin Škorić.

foto: Printskrin Youtube

"Pošto se razvedrilo, okopavao sam njivu. Posle sat vremena osetio sam vrtoglavicu. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da je od umora i neispavanosti. Pošto mi je bilo gore, krenuo sam ka bunaru i bilo mi je sve teže. Jedva sam hodao. Sećam se samo da sam nekako došao do zida i čvrsto se oslonio. U tom momentu mi je moj drug Edin Škorić prišao i pomogao mi. On me je bukvalno spasao. Udarao me je i izvlačio mi jezik, sav sam se izujedao. Sve se zakomplikovalo kad sam pomodreo u licu, tad sam počeo da se gušim i polako sam gubio svest. Uvek ću mu biti zahvalan, ipak je velika hrabrost spasavati čoveka koji leži i umire", objasnio je Starović.

foto: Printskrin Youtube

Njegova velika ljubav je bila balerina Jelena Milošević, s kojom je bio i veren, a nje se svi sećaju sa "Farme 6" kada se nije odvajala od Kristijana Golubovića u kojeg se "smrtno" zaljubila.

Danas, Igor ima malo drugačiji imidž, ali od marame se i dalje ne razdvaja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track