Najnovije vesti
Vesti Svet
Oskarovka se OBRUŠILA na Melaniju: Ta MRAČNA SLOVENSKA DUŠA uskoro će isplivati na površinu

Oskarovka se OBRUŠILA na Melaniju: Ta MRAČNA SLOVENSKA DUŠA uskoro će isplivati na površinu

Jedna od najglasnijih kritičara Donalda Tramp u svetu slavnih, poznata britanska glumica i oskarovka, bez "dlake na jeziku" rekla je šta misli o ženskom delu porodice Tramp - Melaniji i Ivanki. Nije imala mnogo reči hvale.

donald melanija tramp Foto: Tanjug / AP / RAS Srbija
donald melanija tramp

Mirenova, u intervjuu za magazin "Alure" rekla je da ni Melanija ni Ivanka ne čine apsolutno ništa kako bi zaustavile Donalda Trampa u njegovim kontroverznim političkim potezima. Glumica je komenarisala snimak na kojem Melanija odguruje ruku svog supruga.

- Gledala sam taj snimak i pomislila da je ona jedna od najmoćnijih žena u svetu, jer može da ga sruši. To je zamalo i učinila... i to samo jednom rukom. Jasno mu je dala do znanja da je ne dira. Znate, ja sam poreklom iz istočne Evrope, a mi imamo mračne duše. Videćete, ta mračna slovenska duša uskoro će isplivati na površinu - rekla je Miren.

Foto: Tanjug / AP / RAS Srbija

Snimak koji je komentarisala Helen Miren pogledajte OVDE. Još je oštrija bila prema Ivanki, posebno prema njenoj knjizi "Žene koje rade" koju je nedavno objavila.

- Njena knjiga nema veze s tim kako većina današnjih žena zaista živi. Savetuje im da sebi priušte vreme za sebe kako bi, primera radi, otišle na masažu i meditaciju. Ma dajte, molim vas - komentarisala je slavna glumica.

Glumica, koja je tokom kampanje njenog oca nazvala "dinosaurusom koji je neprijateljski raspoložen prema ženama", ipak priznala je Ivanki retoričke veštine, uz opasku da je sadržaj njenih reči i govora isprazan.