• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hapšenje! Osumnjičeni za krađu nafte iz Kolubare

Izvor mondo.rs

Pripadnici MUP-a u Lazarevcu uhapsili su sedam osoba osumnjičenih da su kao zaposleni u javnom preduzeću "Elektroprivreda Srbije", ogranak Kolubara, iz rudarskih mašina ukrali oko deset tona nafte.


Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili 45 krivičnih dela krađa uhapšeni su D.P. (1962), S.C. (1977), M.P. (1981), A.B. (1990), D.Đ. (1979), D.Ž. (1980) i I. M. (1989).

Osumnjičeni se terete da su od juna do 11. avgusta ove godine, kao rukovaoci rudarskih mašina, istakali i ukrali oko deset tona nafte, čime su preduzeću "Elektroprivreda Srbije", ogranak Kolubara, pričinili štetu od oko milion i po dinara.

Skandal u GSP: Šefovi krali naftu i delove?

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu.

Policija, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, nastavlja dalji rad na ovom slučaju, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Komentari 14

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ЏониСРБ

Не могу да верујем да људи овде сажаљевају лопове. То ако се не хапсе највећи лопови, не значи да ови не требају. За два месеца украли 10 тона, ма сигурно да би купили хлеба, да прехране породицу. Правда за поштене људе, који живе лошије јер не краду!!!

viljuška

pa oni bre imaju plate između 100.000 i 150.000 i malo im pa srču crevo, da rade za 30 soma verovatno bi ceo bager makli, oj Srbijo međ šljivama !

jtd

Pratim godinama insajder,Brankica iznela dokaze o zestokim kradjama narocito u Kolubari i drzava hapsi pilicare....ovi radnici su krali da poboljsaju zivotni standard a politicari kradu za bahacenje,placanje prostitutki,droga....i davanje dela novca kome vec treba....

special image