STRAVIČAN UDES: Poginula majka, a uhapšena ćerka koja je vozila Opel, još petoro povređeno (FOTO)

Novosti online/ M. M. ROGAČ

13. 08. 2017. u 14:17

Na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin dogodio se udes u kome je učestvovalo više vozila. Jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno

СТРАВИЧАН УДЕС: Погинула мајка, а ухапшена ћерка која је возила Опел, још петоро повређено (ФОТО)

Foto M. Anđela

U stravičnoj nesreći koja se oko 14 časova dogodila na autoputu Beograd-Niš kod naplatne rampe u Vrčinu poginula je jedna, a povređeno pet osoba, među njima dvoje teže.

Ekipa Hitne pomoći iz Grocke na mestu tragadije je konstatovala smrt ženske osobe koja se nalazila u “opelu” holandskih registarskih oznaka.

U toj nesreći povređeni su i putnici automobila "hjundai" sa novosadskim tablicama, dok su u trećem automobilu bile osobe iz Petrovca na Mlavi koje nisu povređene.

Kako “Novosti” nezvanično sazanaju do nesreće je došlo kada je “opel”, koji se kretao iz pravca Beograda ka Nišu, iz za sada nepoznatih okolnosti, naglo skrenuo i probio bankinu koja deli dve trake autoputa. Vozilo je potom udarilo u "hjundai" koji se kretao suprotnim smerom, očešalo još jedna kola i posle dužeg prevrtanja zastalo na krovu.

Prizor zgnječene limarije, razbacanih stvari i tela koje leži presamićeno na bankini užasnuo je sve koji su se u tom trenutku našli na ovoj deonici autoputa.

U smrskanom “opelu” nalazila se turska porodica koja se vraćala sa letovanja. Poginula je majka koja je sedela na mestu suvozača, dok je njena ćerka upravljala vozilom.

- Da li je vozač zaspao ili su proklizali, ne znam. Probili su bankinu, preleteli do naše trake i udarili u kola koja su išla u traci pored mene. Tada je vozač naglo skrenuo, verovatno kada je video da lete kola ka njemu i očešao se o moj automobil - priča jedan od učesnika Lj. I., koji je prošao nepovređen u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu devojci koja je upravljala vozilom holandske registracije a koje je danas učestvovalo u saobraćajnoj nesreći kod Vrčina, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

U pitanju je devojka koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske i njoj je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušana u tužilaštvu.

NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ NA AUTOPUTU KOD VRČINA

Saobraćaj na auto-putu Beograd-Niš, kod naplatne rampe Vrčin, normalizovan je, pošto je policija obavila uviđaj na mestu saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice izgubilo život.

Policija je izvršila uviđaj, oštećeno vozilo je uklonjeno, a radnici su očistili krš nastao kao posledica udesa.

NAGIB NA PUTU

INAČE, deo auto-puta gde se meša lokalni saobraćaj ka Mladenovcu sa tranzitnim preko glavnog grada, poznat je kao crna tačka. Čak i iskusni vozači skloni su da potcene nagib puta ili krivine i tako izazovu nezgodu. Najčešće je reč o izletanju s kolovoza i naletanju na vozila, govore zvanični podaci o nezgodama na deonici kod Begaljičkog brda.

- Bez obzira na ograničenje brzine u ovom delu puta, vozači treba da voze i sporije ako to zahtevaju okolnosti. Suština je da se prilagode svim uslovima. Posebno ako pada kiša - reči su nadležnih.




foto M.Anđela


foto M.Anđela



foto M.Anđela


foto M.Anđela


foto M.Anđela



foto M.Anđela












Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Opaki

13.08.2017. 14:33

Sta je ovo danas, ljudi moji...polako vozite, nije to video igrica pa da pocnes trku iz pocetka, u stvarnom zivotu, uglavnom je to kraj igrice

Bobi

13.08.2017. 14:36

Kada ce ovaj narod da se opameti....u istom smeru, auto put i oni naprave udes...SAMO VI JURITE !!!!

Зоран

14.08.2017. 20:36

@Bobi - А који то "овај" народ ? Ауто је возила Туркиња. Јел читате ви вести ?

Bojan

13.08.2017. 14:39

Pojas, pojas, pojas. Brzina,brzina,brzina. Nije za djabe u svakoj normalnoj zemlji vezivanje pojasa normalnost a i postovanje ogranicenja brzine.

zmau

13.08.2017. 14:39

da se ovo desilo na Ibarskoj, već bi bilo 10-15 komentara koji objašnjavaju da se to ne bi desilo da tamo ima autoput

Европо шта се домунђаваш

13.08.2017. 18:05

На овим просторима се возе СТАРА возила. Под ХИТНО омогућити да СЕРВИС и ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД АУТИМИБИЛА буде ЈЕФТИН две године нај мање. Неисправни кочиони апарати, парчићи диск плочуца могу да изазову блокаду на точку и превртање већ при брзини од 50 на сат ... Мора да нам ЉУДСКУ ЖИВОТ буде НАЈ СУПЉЕ ДОБРО на свету !!! Све остало може да се заради и произведе ...

koja d ing

13.08.2017. 18:35

Lose vreme za podsecanje ali moramo i dalje ziveti...da li je ovo vozilo islo 110 km na cas....ili vise... pa se pitam da li je bolje da je zaustavljeno i kaznjeno ili ovo...