Stravičan udes kod Vrčina - jedna žrtva, ima povređenih

Do nesreće na autoputu Beograd-Niš, kod Vrčina, došlo je tako što je vozilo, koje se kretalo iz pravca Niša, probilo ogradu i prešlo na drugu stranu puta.

Izvor: B92

Nedelja, 13.08.2017.

14:48

Stravičan udes kod Vrčina - jedna žrtva, ima povređenih

Nesreća se dogodila na kraju Bregaljičkog brda, na par stotina metara od naplatne rampe Vrčin, u smeru ka Nišu, javlja reporter Tanjuga.

Dva vozila su u učestvovala u saobraćajnoj nesreći, od kojih je jedno u potpunosti uništeno, a drugo je udareno u levu stranu.

Leva traka autoputa Beograd-Niš kod naplatne rampe Vrčin i dalje je zatvorena, ali se uskoro očekuje da i će i taj deo puta biti prohodan.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, policija je izvršila uviđaj, oštećeno vozilo je uklonjeno, a leva traka u pravcu Niša je zatvorena jer radnici još uvek čiste posledice udesa.

Tanjugu je u MUP-u potvrđeno da je u nesreći, koja se dogodila nešto pre 14 sati, jedno lice izgubilo život, a pet povređeno, od čega su dve teške telesne povrede.

To je druga saobraćajna nesreća od jutros na autoputu nedaleko od Beograda.

U nesreći koja se dogodila jutros oko 5:15, takođe kod naplatne rampe Vrčin, jedna osoba je poginula, a petoro lakše povređeno.

Još jedan težak lančani sudar nedaleko od Beograda dogodio se u nedelju ujutru oko pet časova kada je poginula jedna osoba, a pet je povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: