');
Najnovije vesti
Zabava Vesti
NJU SRBIJA OBOŽAVA Najslađa je "Pinkova zvezdica", a zavirite u njen DOM IZ BAJKE (VIDEO)

NJU SRBIJA OBOŽAVA Najslađa je "Pinkova zvezdica", a zavirite u njen DOM IZ BAJKE (VIDEO)

Devojčica koja je svojim prvim izlaskom na scenu takmičenja "Pinkove zvezdice" postala miljenica publike i žirija osvojila je milionski auditorijum, kako starije generacije, tako i mlađe, svoje vršnjake.

Jovan Radonić, Pinkove zvezdice Foto: Robert Getel / RAS Srbija
Jovan Radonić, Pinkove zvezdice
Foto: Robert Getel / RAS Srbija

Jovana Radonić i njena porodica bili su raspoloženi da ekipu "Blic pulsa" ugoste u svom domu koji se nalazi u centru Novog Sada, koji je za njih, kako kažu, znatno mirniji grad od Beograda. Na samom ulazu, šestogodišnja zvezdica nas je dočekala sa širokim osmehom na licu.

- Ovo je moja dnevna soba, odnosno naša dnevna soba. Ovo je moja sestra Ana Marija, tetka Jelena, mama je Mila. Ovo su baka Bilja i deka Brale - predstavila nam je Jovana njenu porodicu koja nas je srdačno dočekala sa bogatom trpezom na stolu, za koju je pretežno bila zadužena baka Bilja.

Foto: Robert Getel / RAS Srbija

- Moj tata se čuo sa Sergejem Ćetkovićem, pa sam mu ja pevala. On je moj omiljeni član zato što je tako luckast kao ja - kaže Jovana i dodaje da nema omiljenog pevača, ali da Jelenu Tomašević jako voli. Ostale fotografije stana pogledajte OVDE.