Search
Close this search box.

Marina Tucaković progovorila o odnosu Jelene Karleuše i Cece Ražnatović

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

https://www.instagram.com/p/BSy7DRlgkRG/?taken-by=marina.tucakovic

Najnoviji hit Marine Tucaković,  našeg najpoznatijeg tekstopisca, promovisan je prekjuče. U pitanju je pesma Operisan od ljubavi, koju je otpevala Milica Pavlović. Tom prilikom dala intervjuu u kojem je pričala o saradnjama sa našim najpoznatijim pevačima.

Ona je u intervjuu otkrila da je Milica jako komplikovana za rad, baš kao i ostali pevači, pa zbog toga najviše voli da sarađuje sa Acom Lukasom i Cecom Ražnatović.

‘’Osim Cece i Lukasa, koji mi se ne mešaju u posao, ja muke imam. Stvarno mi svi ispiraju mozak. I na kraju ispadne dobro. Zbog toga sam pomislila – šta ću sad sa ovom Milicom, a uvek mi je bila draga. Bila sam u žiriju Zvezda Granda kad se prvi put pojavila i baš smo Lukas i ja komentarisali da će od nje biti nešto’’, rekla je Marina za Alo.

Otkrila je i da je istina da je zabranila Lukasu da izvodi pesme na koncertu jer duguje pare, ali dodaje da su njih dvoje u fenomenalnim odnosima. Zapravo, on joj je inspiracija za brojne pesme.

‘’Ne, ništa mu nisam oprostila. Zapravno, on meni i nije dužan. To je spor koji sa njim vodi moj muž i koji u suštini nema veze sa plaćanjem pesama, nego sa nekom turnejom. Aca mene mnogo voli i ja njega volim. On je negde moja ideja, a ja se kroz njega izražavam’’, otkriva Marina.

Ona je takođe kratko prokomentarisala i odnos između Cece i Jelene Karleuše, jer sarađuje sa obe pevačice.

‘’Ja mislim da se njih dve nikada neće pomiriti. Nikada neće snimiti duet’’, rekla je Marina, a na pitanje da li je pokušala da ih pomiri, kratko je odgovorila: ‘’Ne!’’.

POSLEDNJE VESTI