Najnovije vesti
Vesti Hronika
ČETVORO MRTVIH NA IBARSKOJ Muškarac i žena poginuli u direktnom sudaru, još dvoje podleglo povredama (VIDEO)

ČETVORO MRTVIH NA IBARSKOJ Muškarac i žena poginuli u direktnom sudaru, još dvoje podleglo povredama (VIDEO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći, na putu Čačak - Kraljevo u mestu Miločaj, na licu mesta poginule su dve osobe, dok su povredama podlegle još dve osobe, zbrinute tokom noći u bolnici "Studenica", javio je dopisnik "Blica".

 Kraljevo udes ibarska foto n. Božović.JPG3 Foto: N. Božović / RAS Srbija
Kraljevo udes ibarska foto n. Božović.JPG3

Sedmogodišnji dečak koji je zadobio teške povrede sada je stabilnom stanju, a još tri žene su povređene.

- „Dete je zbrinuto na Dečijoj hirurgiji, stabilno je i van životne opasnosti. Muškarac i žena su i pored svih naših napora, u toku noći podlegli povredama. Preostale tri ženske osobe su smeštene kod nas na odeljenju i stabilno su. U pitanju su uglavnom povrede lica i glave - rekao je za Tanjug dežurni hirurg u Opštoj bolnici „Studenica" u Kraljevu Milan Maksimović.

Sudar "sitroena“" kraljevačkih i "„mercedesa"“ borskih registarskih oznaka dogodio se sinoć u 22.30 sati na putu Čačak-Kraljevo, kod mesta Miločaj.

Foto: N. Božović / RAS Srbija

Nesreća se dogodila kada su se direktno sudarila dva automobila. Prema saznanjima "Blica", poginuli su vozač "mercedesa" borskih registracionih oznaka i žena suvozač u "sitroenu" kraljevačke registracije.

Foto: N. Božović / RAS Srbija

Kako kažu očevici, do direktnog sudara dva automobila došlo je kada je vozač "mercedesa", koji se kretao iz pravca Lađevaca, započeo preticanje i naleteo na "sitroen" koji je dolazio iz suprotnog smera.

U spasavanju povređenih pored ekipe hitne službe učestvovali su i vatrogasci – spasioci.

Zbog udesa noćes je bila blokirana ta deonica puta, a na Ibarskoj magistrali su se stvorile kilometarske kolone.