Mudrinski novi napadač Čukaričkog

Dosadašnji fudbaler Spartaka iz Subotice Ognjen Mudrinski potpisao je ugovor na tri godine sa Čukaričkim, saopštio je beogradski klub.

Izvor: B92

Utorak, 25.07.2017.

14:10

Mudrinski novi napadač Čukaričkog
Foto: FK Èukarièki

Ovaj 25-godišnji napadač se priključio treninzima i peto je pojačanje Čukaričkog u letnjem prelaznom roku, a spekuliše se da je transfer vredan 200.000 evra.

Mudrinski je ponikao u Vojvodini, za koju je debitovao kao osamnaestogodišnjak, a zatim je igrao u Jagodini, odakle je prešao u Crvenu zvezdu. Posle toga igrao je u nemačkom Grojter Firtu i švajcarskom Arauu.

U Suboticu je došao u januaru prošle godine i potpisao ugovor na dve godine, a u prošloj sezoni postigao je 16 golova na 33 prvenstvene utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: