"Kenguri" teške mušterije

Svetski sport - Utorak 25.07.2017 - 08:53

Naši vaterpolisti se u utorak u 16.10 u četvrtfinalu sastaju sa Australijom, ekipom koja nas u prethodnih 18 mečeva nijednom nije savladala (samo jedan remi 2009)

Neće biti Neće biti "šetnje" u bazenu FOTO: Getty Images

Ipak, svi još dobro pamte prošlogodišnji meč na OI u Riju, kada je Srbija baš protiv Australije u četvrtom kolu u grupi spasavala živu glavu, i to i samom finišu.

- Nije to isti tim. Ali setite se, bilo je i u Londonu teško, a o Riju da ne pričamo.


Imali smo tokom juna tri susreta, ali su sada sigurno kvalitetniji. Oni rastu, samo leti igraju i verujem da su sada najači - kaže centar Duško Pijetlović,

Uvereni su delfini da neće biti "šetnje" u bazenu.

- Čeka nas fizički težak meč. Oni su uvek najpripremljeniji na prvenstvu. Ali očekujem pobedu. Dosta smo kvalitetniji u odnosu na njih. Nadam se da ćemo to i pokazati.

Hteli smo ili Australiju ili Kanadu, kako bismo na lakši način stigli do polufinala. Verujem da je hladna glava bitna.

Nije do sada bilo lako, ali je ranijih godina bilo teže. Rasterećeni smo, nema problema u igri i sve nam prija - ističe Pijetlović.

Sava Ranđelović je oduševljen dosadašnjim partijama "delfina".

- Prvi krug smo odigrali savršeno, da kucnem u drvo, od odbrane do napade. Australija je najslabiji protivnik kog smo mogli da dobijemo u četvrtfinalu.

Centar Kejs i Janger su najveća opasnost i, ako njih dobro zatvorimo, mislim da neće biti problema - siguran je Ranđelović.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: