Ukinuto stajalište linije 5, autobusi 53, 55 i 6 menjaju trasu

17:07:00 21.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Autobusko stajalište linije 5, u Ulici Novosadskog sajma, biće ukinuto do 24. jula, dok su linije 53, 55 i 6 promenile trasu, saopšteno je iz GSP-a.

Ukinuto stajalište linije 5, autobusi 53, 55 i 6 menjaju trasu

Stajalište linije broj 5 u Novosadskog sajma, preko puta OŠ "Petefi Šandor", privremeno je ukinuto zbog rekonstrukcije vrelovoda u toj ulici

Razlog promene trasa linija 53 i 55 je havarija u Kozaračkoj ulici u Futogu. Ove linije menjaju trase u oba smera tako da umesto Kozaračke ulice i Ivana Milutinovića koriste Ulicu Sonje Marinković. Autobusi na izmenjenom delu trase koriste dva para privremenih stajališta na početku Ulice Sonje Marinković i u zoni raskrsnice ulica Sonje Marinković i Ivana Milutinovića. Ova izmena će važiti do 28. jula.

Trasa autobusa na liniji 6 je skraćena do Ulice Sime Šolaje, zbog sanacije kolovoza u ulicama Banjalučkoj, Smederevskoj i Branka Ćopića. Ova izmena će važiti do 24. jula.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.4 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?