AKTUELNO

Svoje detinjstvo pamti po traumi o kojoj dugo nije govorila.

Američka glumica Teri Hačer (52) u najranijem detinjstvu bila je žrtva zlostavljanja. Naime, kada je imala sedam godina ujak ju je silovao, a ona je dugo ćutala o tome-

Bila sam uverena da je to moja krivica i bila sam ljuta na sebe zbog onog što mi se dogodilo, pa nisam nikome pričala o tome i sve sam držala za sebe - ispričala je Teri.
Razmišljala sam jesam li luda, da li to sve u mojoj glavi? Žrtvama je lakše verovati da je to plod mašte, nego da se suoče sa istinom - rekla je ona i objasnila da se zlostavljanje dogodilo više puta, kao i da je trajalo do njene devete godine.

Pročitajte još: PONOVO JE ONA STARA! Anđelina se ugojila, skinula brus i prošetala sa ćerkama (FOTO)

Foto: Wikipedia

Mislila je da će silovanje biti tajna koju će sa sobom da ponijese u grob, ali je saznala da je ujak Ričard optužen za zlostavljanje dve devojčice od kojih je jedna kao tinejdžerka zbog toga počinila samoubistvo.

Foto: Wikipedia

Iako je ćutala, njena majka primetila je da se čudno ponaša u blizini svog ujaka pa ju je instinkt naterao da ćerku drži podalje od njega. Malena Teri mami je rekla kako je sve u redu jer se plašila posledica.

Nesrećna devojčica pre toga ostavila je poruku: "Pitate se zašto je jedna normalna tinejdžerka napravila ovo? Pitajte Dika zašto". Pomoću nadimka Dik policija je došla do Ričarda koji je bio blizak porodici devojke. Glumica je 2002. godine na sudu svedočila protiv silovatelja koji je osuđen na četrnaest godina zatvora. Ričard je umro nakon što je odslužio šest godina.

Pink.rs

#Silovanje

#Teri Hačer

#Ujak

#detinjstvo

#glumica

'