Ponedeljak, 17.07.2017.

01:53

Prvi dan Krakova završen - Cloud9 i BIG prijatno iznenadili

Prva runda Swiss sistema je privedena kraju, najveći pobednici dana su timovi BIG i G2.

Izvor: Luka Saviæ KlanRUR

Prvi dan Krakova završen - Cloud9 i BIG prijatno iznenadili

Prva runda Swiss sistema je privedena kraju, najveći pobednici dana su timovi BIG i G2.

PGL-ov Major turnir u Krakovu otvorili su Gambit i MouseSports. Ropz-ov prvi meč na Majoru nije bio toliko upečatljiv, imao je 17 ubistava što nije bilo dovoljno da uzmu Inferno, 16:10 za Gambit. Odmah nakon ovog meča, na Miragu susreli su se Fnatic i Flipside. Iako je CIS tim imao dobru T stranu, na pauzu su otišli sa 8:7, Fnatic je osvojio pištolj rundu i uspeo je da preokrene i zatvori mapu 16:12. Virtus. Pro je bez ikakvog iznenađenja potpuno uništio neiskusni Vega Squadron 16:2 na Nuke-u. SK Gaming se susreo sa Pentom na Infernu. Započeli su meč 10:0, izgledalo je da će ovaj meč biti završen veoma brzo. Momci iz Pente to nisu dozvolili i preokrenuli su meč na 13:11, coldzera je video da se njegov tim malo opustio, i morao je da preduzme nešto. Sjajnim prodorima na A sajt je izvukao pobedu brazilskom timu, uspeo je da skupi 35 ubistava tokom tog meča.
BIG je prijatno iznenadio gledaoce. Njihov protivnik bio je FaZe Clan, ovaj evropski mix tim je osvojio prvu pištolj rundu na Infernu i došao do 4:0. Sjajnim taktikama na T strani, gob b i ekipa su uspeli da se vrate u meč i na pauzu odu sa prednošću od 8:7. Tada je meč mogao biti bilo čiji, ali je BIG, predvođen tabseN-om koji je imao 23 ubistava, ušao u ritam, završio mapu 16:8 i poslao FaZe da se bori u donjem delu Swiss sistema.
North je odlučio da testira sebe i svoje sposobnosti. Kroz veto mapa dopustili su Cloud9-u da igra Mirage, iako su znali da je Cloud9 jedan od najboljih timova na ovoj mapi. To se ispostavila kao greška danskog tima, Cloud9 je brzim stilom igre pobedio 16:12.
U najvećem okršaju prve runde, Na’Vi i G2 su se suočili na Overpassu. Pri odabiru mapa, G2 je imao interesantan pristup odabira mape za igranje. Oni nisu mogli da se slože koju će mapu igrati, tako da su odlučili da bace novčić da reše dilemu. Overpass je počeo i izgledalo je kao da ih je novčić izneverio, Na’Vi je rutinski dominirao CT stranom i na pauzu su otišli sa 12:3. G2 je osvojio 7 rundi zaredom, ali je CIS mašinerija odgovorila sa svoje dve i skor je bio 14:11. s1mple-ovih 30 ubistava nije bilo dovoljno da zaustavi Francuze, koji su željni novog Major trofeja, uspeli su da vežu 5 neophodnih rundi i završe mapu 16:14.
U poslednjem meču dana, Astralis je dočekao Immortals na jednoj od njihovih najboljih mapa, Overpassu. Immortals je uzeo pištolj rundu, i naredne dve koje često prate prvu. Astralis je bio upečatljiv na full-buy rundama i zbog toga onesposobio ekonomiju Brazilaca. Branioci titule su uzeli 6 rundi zaredom, i na polvreme otišli sa minimalnom prednošću od 8:7. Gla1ve i ekipa su osvojili drugu pištolj rundu. Iako su izgubili dve full-buy runde, na T strani su uspeli da nadoknade prednost i dodju do 14:9. Immortals je ostavio srce na serveru i uspeo da osvoji šest rundi zaredom, došli su do meč poena. Asralis pribrao i izborio produžetke. Nakon što su izborili produžetke, bez muke su porazili brazilske protivnike 19-17.
Odmah nakon završetka poslednjeg meča prve runde, izvučeni su parovi za drugu rundu. Najzanimljivi meč će definitivno biti Astralis protiv SK Gaminga. Na PGL-ov prenos možete se uključiti od 10 sati, a pored navedenog meča, preporučujemo vam da pogledate okršaj BIG i Cloud9-a zatim Virtus. Pro-a i Fnatica.
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: