ZVANIČNO - Bandalovski prešao u trofejni kiparski klub, stižu mu čestitke iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.06.2017.
11:39
Izvor: Sportske.net

Bivši bek, a po potrebi i štoper Partizana Ivan Bandalovski pronašao je novi angažman.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

On će od naredne sezone igrati u redovima trinaestostrukog šampiona Kipra, ekipu Anortozisa, gde je i zvanično promovisan kao najnovije pojačanje.

Ipak, naredne sezone neće igrati na evropskoj sceni, jer je Anortozis u prethodnoj završio tek na šestom mestu kiparskog šampionata.

Bez obzira na to, 30-godišnjem Bugarinu stižu čestitke na realizovanom transferu, od nekolicine bivših saigrača iz Partizana, poput Nebojše Kosovića i mladog napadača Dušana Vlahovića.

Bandalovski je zahvalio i jednom i drugom na lepim željama i pritom Kosovića nazvao fudbalskim ''Mocartom'', a Vlahovića ''novim Zlatanom''.

Podsetimo, Bandalovski je crno-bele napustio prošlog leta, posle neslaganja sa bivšim trenerom Ivanom Tomićem. Nekoliko meseci je bio bez kluba, navijači su priželjkivali i njegov povratak, s obzirom da je Tomića na klupi zamenio Marko Nikolić, ali se to nije dogodilo.

Prošlu sezonu je završio u bugarskoj Veriji, gde će ostati upamćen i po onom gestu koji je obišao Evropu, kada je na sred terena probao pivo koje je doletelo sa tribina, a sada ga očekuje i novi izazov na Kipru.

Screenshot: Instagram, bandalovski86
vlahovic
-
poruka 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke